Tröttast!

2010-06-30 KL: 21:58:33
Super, super trött är vad jag är!

Jag har varit igång sen sju i morse till 21-tiden ikväll och det känns sannerligen, man är ingen ungdom längre som orkar hur mycket som helst. Jobbade 7-16, jättemycket kunder idag, gick på Coop efter jobbet och köpte lite bakgrejjer. Sen hem, lagade middag. Fiskgratäng och potatis. T åkte hem med Marbel (hankatten som vi lånat) och jag började städa upp på toaletten efter katterna. Fy vad mycket katthår det var, fast jag dammsugit varje dag. Sen var det dax för bakning, ikväll blev det kokostoppar och drömmar (provsmakade en drömm och den var ljuvlig)...en dusch och sen fick jag äntligen sätta mig...nästan grinfärdig av trötthet.

Så det får bli allt för ikväll, jag tyar inge mer;)
Tjingeling!

Partytältet är på plats!

2010-06-29 KL: 22:07:39
Vilket underbart sommarväder vi har haft ett par dagar nu...hääärligt!

I morse åkte Vilma och Kim till Kramfors, dom ska vara hos Kims mormor i några dagar. Pratade med henne för en stund sen, innan "Allsången" började...nu är verkligen sommaren här på riktigt då Anders är tillbaka i rutan;) fast jag blev lite ledsen på ögat då det inte var "Morden i Midsommer"...i hela två veckor får vi vänta på det bara pga den här skit fotbollen.
Vilma och Kim hade iallafall varit och badat idag och imorgon skulle dom åka in till stora staden Kramfors...kul för dom att få åka på en liten mini semester tillsammans.

Antonia och T har satt upp partytältet ikväll och Antonia passade på att varna några grannar som gick förbi, att på fredag blir det 18-års fest:)) och jag har rensat lite i rabatterna och lekt med Byblos...hon tycker att det är så härligt att vara ute. Cecile och Marbel är fortfarande instängda på toaletten men imorgon ska han få åka hem och sen är det bara vänta i ett par veckor innan vi vet om Cecile är dräktig eller inte. Hoppas, hoppas....

Nä nu måste jag kila vidare, har en del "to dos" innan jag får gå och lägga mig. Hänga tvätt och bädda rent i sängen står på schemat. Sovgott alla, vi ses imorgon!
Tjingeling!

Antonia 18 år!

2010-06-27 KL: 19:19:26
Tänk idag fyller Antonia 18 år.
Idag blir hon myndig och därmed är hon väl vuxen...eller?
Idag har vi inte längre försörjningsplikt:) så nu Antonia är det dax att tjäna sina egna pengar...näää skoja bara.
Men visst är det väl så att nu måste hon börja tänka på att försöka skaffa sig ett extrajobb och tjäna lite egna pengar, det tycker jag nog. Även om hon säkert kommer att få en peng nån gång ibland...om hon är snäll;)

Jag har jobbat idag men efter jobbet så käkade vi middag och firade henne och snart ska vi äta lite jordgubbar till efterätt. Till helgen blir det lite större fest, på fredag kommer Antonias kompisar och på lördag kommer släkten. T och Antonia har varit och köpt ett partytält som vi ska festa i, så nu hoppas vi på att det inte blir hällregn till helgen.
Så den här veckan, de få timmar man är ledig från jobbet, kommer att gå till planering, bakning och städning. Jag hoppas att jag får hjälp av den nyblivna 18-åringen...men det får jag nog.

Cecile har herrbesök här hemma...hon började löpa medans vi var borta i helgen, så idag har T varit och hämtat Marbel. Dom är på toan och ska vara där i tre dagar och sen hoppas vi på att det blir kattungar i månadskiftet augusti/ september. Hoppas, hoppas att vi slipper omparning, håll tummarna är ni snäll:)

Nu ska jag gå och vispa lite grädde så att vi kan käka lite svenska, härliga, goda jordgubbar.
Tjingeling!





Fina Antonia, 18 år idag! Hipp, hipp hurra!

Midsommardagen!

2010-06-26 KL: 21:20:08

Vy från kubb planen i Gissjö!

Pia, Julia, Antonia och Vilma spelar kubb...

...även Thomas och Torbjörn spelade....

...medans "ynglingarna"softade i soffan och såg fotboll...eller var det Bollibompa?


Hemma igen!
Vad tiden går fort, nu har jag varit ledig i tre dagar och firat midsommar...dags för jobb i morgon igen.
Nu drar väl semestersäsongen igång på allvar kan jag tänka mig, dessutom börjar rean på IKEA imorgon. Så det är väl bäst att man laddar för "fullt ös" i några veckor framöver innan det är dax för semester.

Idag har vi bara slappat och tagit det lugnt uppe i Gissjö, fikat och grillat lax. T, Antonia, Julia och Vilma åkte upp till Munkbysjön och hälsade på en sväng men annars har vi som sagt bara tagit det lugnt som en helt vanlig midsommardag.
Dagen efter midsommarafton, julafton och nyårsafton är alltid hos oss lite av en slappar dag.

Cecile har börjat löpa medans vi varit borta så imorgon måste jag ringa till Leni och höra om jag kan komma och para henne...hoppas, hoppas:)

Nu blir det en film innan det är dax att hoppa i säng. Shutter Island sitter i dvd:n.
Tjingeling!
 

Midsommarafton!

2010-06-25 KL: 17:56:26




Vi äter lite efterätt efter sill lunchen ute på altanen i härliga Gissjö!


Det blir långt mellan inläggen nu...men det har varit fullt upp i några dagar och jag har inte haft varken tid eller ork att blogga.

Igår kväll åkte vi hit upp till Gissjö för att fira midsommarhelgen, tur att jag var ledig hela dagen så att jag kunde fixa med mat och packning. Vid 10-tiden kom T hem med våran nya bil, ja det blev så att vi bytte bil, så nu har vi en sprillans ny, fräsch, cool, svart Reanult Megan. 

Nu är det midsommarafton och vi har ätit sill lunch, sjungit, lekt paketleken och haft 5-kamp. Äntligen lite lugn och ro, lite tid för slapp och pyssla lite med sitt eget en stund innan vi startar grillen.
Vädret har varit helt underbart, så här varmt var det väl länge sen det var en midsommar, men precis nu kom det in ett regn oväder som förhoppningsvis snart har dragit förbi.

Hoppas att ni alla har en härlig midsommarhelg...det har vi!
GLAD MIDSOMMAR hälsar hela härliga Gissjö gänget:)

Städat stugan inför midsommar!

2010-06-22 KL: 21:58:22
Så var man hemma igen då...sitter och myser i soffan.

Igår direkt efter jobbet tog Vilma och jag tåget till Fränsta, va mysigt det var att åka tåg. Satt och drömde om att få sitta kvar och mysa på väg mot något mysigt semestermål...
Tågrälsen går efter Ljungan, det var så grönt och fint, solen sken, det var sååå vackert. Men som på ett ögonblick var vi framme och vi tog en promenad upp till mormor och morfar, där hade mormor gjort en god middag tills vi skulle komma. Efter middagen blev det en dusch medans Vilma och morfar åkte till stugan en sväng.
Allsång på Liseberg och lite annat innan jag däckade i sängen...sååå trött!

Idag har vi varit i stugan och städat och gjort fint till midsommar. Känns så skönt att allt sånt är färdigt tills vi kommer upp på torsdag, då kan man bara ta det lugnt och mysa...hääärligt!
Vid ett tiden kom Julia, hon hade tagit en promenad från Fränsta och var lite svettig, så hon tog ett dopp. Inte illa för än har inte vattnet hunnit blivit badvänligt, inte för mig iallafall. Men jag är väl en badkruka, jag vill ha 25 grader...minst;)
Sen kom Pia, Thomas och morfar. Vi har haft ett härligt väder förutom en regnskur som kom på eftermiddagen, tänk om det åtminstone kunde bli så här i midsommar då är jag nöjd.
Vi har bytlånats bil med Saga och eftersom vi nu kanske ska byta bil så måste vi ha hem våran till stan igen och då passade det utmärkt att T gjorde det ikväll efter att han slutat jobba, för då kunde även jag få åka med hem och slapp ta buss eller tåg.
Två flugor i en smäll:)

Käkade middag hos mormor, färsk torsk och färsk potatis...mumma. Sen åkte vi hemmåt men Vilma stannade kvar, vi kommer ju tillbaka på torsdag och imorgon har hon bestämt träff med en klasskompis som flyttade till Stockholm då dom gick i tvåan (tror jag det var) men som är i Fränsta och hälsar på släktingar. Det såg hon fram emot mycket så hon får nog ett par bra dagar där.

Imorgon blir det jobb och sen är det midsommar ledigt för mig. Mysigt!
Tjingeling!

Ledig helg till ända!

2010-06-20 KL: 21:44:01


Snacka om att jag blev glatt överraskad nu då jag loggade in för att skriva några rader:)
Julia har äntligen hjälpt mig med en ny layout... och vad bra det blev.
Jag är sååå glad!
Tack kära Julia:)

Söndagskväll...helgen är snart slut...va fort det går!
Idag har farmor Saga och Ragnar varit här hela dagen, vi har grillat och umgåts hela dagen.

Igår lördag var T och jag ut och åkte, först var vi till Timrå och kikade på bil. Vi hittade faktiskt en Renault (stavas det så?) som vi reserverade till imorgon. Så imorgon måste vi bestämma oss på riktigt om det ska bli ett bilköp eller inte. Spännande!
Efter det åkte vi till Orsils trädgårdhandel, för första och sista gången, det var inte ett ställe jag gillade, nä tacka vet jag Norells i Njurunda...de e grejjer de:)
Blev en sväng på Birsta City och Plantagen också, jag köpte ett  par sandaler och lite växter.

Då vi kom hem blev det ett strålande väder så vi stannade ute trots att det var ett prinssesbröllop på tv:n. Fast jag gick in för att kika lite efter ett tag och precis då trädde dom på sig ringarna och Daniel torkade sina tårar...det var riktigt vackert.
Planterade om lite växter och lagade middag innan det var dax att åka upp på Södra berget för personalfest, Gerd kom och hämtade mig så jag slapp gå upp för backen;) Men vi åkte hem tidigt...skönt.

Så nu återstår det bara att hänga tvätten innan den här helgen är slut.
Tjingeling! 

NY DESIGN

2010-06-18 KL: 21:47:03
Nu är det ny design här på bloggen, hoppas ni gillar den!
Fixat av Julia http://jefoto.blogg.se/

Egen tid...nice!

2010-06-17 KL: 21:41:07
Ja men jag kanske ska försöka plita ner några rader då...det var ju ett tag sen.
Ikväll är jag ensam, T är på sommarfest med jobbet och Vilma sover över hos en kompis. Antonia och Måns är hemma förstås men dom har en massa kompisar här så jag sitter här ensamen i soffan och njuuuter.
Det är så himla skönt att vara ensam tycker jag...som semester fast man jobbat, om ni förstår.
Men det är väl så, att då man har huset fullt så är det skönt de få stunder man är ensam. Det är skillnad om man jämt eller ofta skulle sitta ensam...då skulle det inte vara kul, men ikväll njuter jag som sagt:)

Vilma har varit på Kubenbadet två dagar i sträck nu, äntligen har vi haft lite sommarvärme i luften även om det inte har varit ett strålande väder så har det varit helt ok. Så det är bra att "kidsen" passar på att utnyttja det och dom älskar ju att vara på Kubenbadet.

Själv har jag jobbat, en dag kvar och sen är det ledig helg. Igår fick vi en sommarpresent på IKEA, hela huset, inget märkvärdigt men ändå en liten uppmuntran. Vi står ju inför en mycket, mycket arbetsam sommar med mycket kunder och det skulle inte förvåna mig om vi gör ett "all time high"...förra sommar blev det tre stycken, undrar hur många det blir den här sommaren!!!

Vi har kommit på, lite väl sent, att vi vill åka till Gotland i sommar. Jag har letat på nätet i två kvällar nu, ringt några samtal, men ännu inte hittat något ledigt. Att man alltid ska vara så sent ute, jag hoppas verkligen att vi hittar något för jag är sjukt sugen på att åka dit i sommar. Thomas skulle leta lite imorgon för han är ledig då, vi är hela nio stycken som ska åka så det är inte helt lätt... men som sagt vi håller tummarna.

Det får bli allt för nu. Ha de gött!
Tjingeling!

Studentmiddag!

2010-06-13 KL: 21:37:32


Julia studenten 10 juni 2010


Så var det söndag och man har klarat av en jobbhelg igen då och kan se fram emot en ledig kommande helg. Fast jag har en fullsmockad jobbvecka, inte ledig nån dag...på tisdag har jag åtminstone sovmorgon:)

Igår efter jobbet åkte vi direkt till Fränsta på studentmiddag. Alltid kul att få bli bjuden på lite mat och vin.
Julia fick lite presenter, mest pengar för det hade hon önskat sig. Hon vill köpa en ny kamera så hon behöver väl bidrag till den.
Bidrag fick hon minsann... från sin skola... hon fick nämligen två stipendium. Ett för bästa studier och ett för bästa fotograf, till ett värde av 6000 kr. Så nu har en grundplåt till sin kamera, för det är tydligen inte vilken kamera som helst...näää endast det bästa är gott nog.
Innan vi åkte hem så var vi upp till Munkbysjön och bytlånade bil med Saga...nu ska Antonia träna på starta i backe. Det hade tydligen inte gått så bra med den delen då hon körde med körskolan så mer träning behövs.
Men hon är jätteduktig på att köra och har lärt sig mycket på kort tid, så det här kommer nog att gå alldeles utmärkt.

Tidigare på dagen var Vilma på kalas, Kevin hade badkalas på Kubenbadet.
Det blåste och regnade och var kallt så dom hade inte vädrets makter med sig. Men ungarna badade och värmde sig i bastun och hade kul ändå:)
Dom kan dom...jag skulle nog inte ha badat om det var jag. 
Sundsvalls Tidning var där och gjorde repotage så Vilma blev med på ett foto, andra gången hon är med i tidningen då det är ifrån Kuben badet:)
Och idag medans jag jobbade så var T, Vilma, Gunnar och Vera och fiskade, idag hade dom lite bättre tur med vädret. Solen sken lite iallafall.

Det har blivit sena kvällar den här helgen så jag tror jag ska ta mig en dusch och gå och sussa nu.
Vi hörs!
Tjingeling!

Skolavslutning 2010

2010-06-11 KL: 23:41:48
Idag har vi avverkat två skolavslutningar...känns som det tog hela dagen.
Började i kl 10.15 med Vilmas avslutning i Skönsmons kyrka, efter det var det dax för Måns avslutning i GA-kyrkan kl 12 och den blev lite väl utdragen. Som tur var så gjorde vi sällskap med Kicki, Gunnar och Vera så vi slapp åka buss och kom hem lite fortare.

Känns skönt att Måns har gjort klart grundskolan nu och får börja om på ny kula med nya kompisar och ny skola. Höglunda har inte varit så bra för honom då han inte har haft världens bästa klass och lärare.
Fyra killar i hans klass måste gå det Individuella programet i höst och en måste gå sommarskola. Jag tycker verkligen de är ett dåligt betyg för den skolan och dom lärare som dom har haft, med så många som inte kan söka sig vidare till ett valfritt gymnasieprogram...det är hemskt och jag blir så upprörd. Varför kan dom inte sätta in den hjälp eleverna behöver!!!!
Så det är med lättnad han lämnar den skolan och får börja om på nytt i höst. Måns har begåvning men med fel klass, lärare och skola är det inte så lätt i den åldern.

Vi svängde in på McDonalds och köpte mat till Vilma och Vera innan vi åkte hem och sen stannade Vilma hos Vera. Jag gick på ICA och köpte grejjer till tacomiddag, men då jag kom hem blev jag påmind om att både Måns och Antonia var bortbjudna ikväll och T skulle inte vara hemma förrän vid 19-tiden.
Jaha, varför laga middag då?
Ja, ja.. jag och Vilma måste väl ha lite mat ändå och nu hade jag ju handlat så det var bara att fixa till lite åt oss då.
Efter middagen försvann Vilma igen, hon och Vera skulle sova hos Kevin, imorgon ska han ha badkalas på Kuben badet så dom skulle gå direkt dit imorgon kl 11.
Full fart hela tiden.

Jag har pysslat på här hemma, sytt dukar till orangeriet, slagit in paket och fixat kort till Julias studentmotagning imorgon, sett dvd filmen "It's complicated"..rätt ok slapparfilm.
Jobb imorgon. Nu är det slut på mina lediga dagar men vilken tur att jag varit ledig precis dom här dagarna då det har varit skolavslutningar.

Ha de gött!
Tjingeling!

Studenten 2010!

2010-06-10 KL: 22:36:34


Vilken tur vi hade med vädret idag!
Strålande sol och blå himmel på Julias student...härligt!
Det började tidigt i morse för studenterna, kl 7 hade dom champangefrukost i Busbacken i vanlig ordning och sen har dom haft en hektisk dag med tävlingar om vilka som skulle få gå ut på trappan först. Antonia var ner på stan och tittade på dom i morse, hon fotade säkert också men än har jag inte fått se några bilder.
Vi tog emot Julia efter att hon gått ut på Hedbergska trappan tillsammans med sina klasskompisar kl 15, sen skulle studenterna åka lasbil runt stan så då gick vi och satte oss i solen på Statshusverandan och tog in lite att dricka. Lasbilarna körde runt alldeles bredvid där vi satt, så emellanåt var det någon av oss som slank iväg och kikade på studenterna.
Då dom skrålat och sjungit färdigt på flaket så gick vi och käkade på "Chao Praya River"...mumsigt:)

Då klockan var tio över sju kom jag på att jag inte hade köpt blommor till Vilmas fröknar än, som jag hade lovat klassen att jag skulle göra...shit.
På stan stängde dom kl 19 så det var bara att ge sig ut till Birsta.
Sa "Hej då och ta det lugnt" till Julia (som skulle iväg på studenfest) och så fick vi dra vidare. Jag blev avsläppt på Cupolen medans dom andra åkte till "Birsta City" för att leta skjorta till Måns.
Fast nu var det så att Cupolen stängde kl 19...shit igen! Såg att "blomaffärpersonalen" satt ute och fikade så jag smög fram och frågade lite försiktigt om dom stängt.
Ja det hade dom gjort, precis som jag visste men man kan alltid chansa, kanske man kunde få handla ändå...och det fick jag som tur var:)
Jag tog några färdiga blommarangemang så det gick smidigt och dom tjänade 400 kronor till, det måste väl ändå ha varit bra för dom. Även om personalen berättade att dom precis hade satt sig för att fika, dom hade tänkt fika kl 15 men det hade varit så mkt kunder så dom hade precis satt sig då jag kom.
Snacka om att jag var en jobbig kund precis då...men jag tackade så hjärtligt för hjälpen och som sagt dom tjänade 400 kr extra bara för att jag dök upp så där. 
Kanske blomminköpet inte blev så genomtänkt men jag kommer iallafall inte tomhänt till kyrkan imorgon;)

Så har man haft ännu en härlig dag i paradiset!
Tjingeling!

Ps. Måns hittade en skjorta, så nu slipper man skämmas för honom i morgon då han går ut 9:an...tänk va stor dom blir allihopa. Ds.  

Shopping!

2010-06-09 KL: 22:45:53

Nu är jag ledig i tre härliga dagar...den första dagen är snart slut, himlars vad fort den har gått.
Pysslade på här hemma medans Vilma var på skolan. Då hon slutade tog vi bussen ut till Birsta för att shoppa lite till skolavslutningen.
Vi kom inte hem förrän strax före halv nio...helt slut och ont i fötterna efter ha sprungit in och ut i affärerna i flera timmar. Ändå blev det inte några blommor till fröken inhandlade så det måste vi ordna imorgon...blommor till Julias student får vi också köpa imorgon.
Tänk att Julia tar studenten imorgon, det är inte klokt vad tiden går!!!
Vi valde Birsta idag för jag hade lite ärenden till IKEA, annars blir det oftast stan för mig. Men Vilma gillar Birsta och det har regnat och varit dåligt väder idag så det passade bra att välja Birsta. Tydligen var det många som tyckte lika för det var mycke köpsugna människor därute idag.

Vi hittade en hel del bra saker...Vilma blev så nöjd över sina inköp så att hon gav mig en kram och tackade så mycket för allt. Hon tyckte att det var så kul att vi var där, hon och jag.
- Vi har en tjejkväll, tyckte hon.
Ja, shopping och McDonalds på tu man hand...kan väl nästa inte bli en bättre tjejkväll än så;)
 
Skjortan jag köpte till Måns i söndags dög inte, vilket jag först trodde...näää, han skulle ha en vit skjorta.
Så jag köpte en vit skjorta idag, men dög den?
Näää, icke sa Nicke, så det blir till att lämna tillbaka en andra gång och nu får han nog ge sig ut själv och leta:(
Han har i alla fall varit och klippt sig idag, efter mycke tjat och gnat...att det ska vara så tröööögt!!!

Nä, imorgon är det studenten och jag måste fixa lite innan så nu blir det sängen!
Tjingeling!


Inget nationaldags firande för oss!

2010-06-06 KL: 20:25:50
Idag har vi haft en riktig slappar dag, man behöver det ibland.
Vilma åkte till Boda Borg strax efter nio, Elin och Ida bjöd dit sina kompisar för att fira deras födelsedagar.
Dom blev borta precis hela dagen, först vid 18.30 tiden kom Vilma hem. Jätteroligt hade dom haft och hela elva stämplar hade dom skrapat ihop. Duktiga dom är.

Vi andra åkte en sväng på "Moyo" för att leta lite nya kläder till Måns, de behövs lite nya kläder inför sommarens festligheter:) Men som vanligt måste man tjata för att få med honom och sen då man väl är på affärer så kan han inte säga vad han vill ha.
Helt hopplöst, egentligen skulle man inte bry sig men man vill ju inte att han ska gå på skolavslutningen i gammla slitna byxor och t-shirt så det är bara att tjata och bli lite arg som gäller.
Jag har tjatat hela veckan att han ska gå och klippa sig, men än har han inte fått ändan ur vagnen...eller hur är det man säger?
Vi hittade iallafall ett par jeans på "Moyo" men ingen skjorta, så vi åkte ut till Birsta. Först tog vi en tur runt Alnö och kikade lite på sommarstugor och åt en korv. Sen skulle Måns och jag gå in på Birsta City och leta en skjorta. T satt kvar i bilen. Vi gick på MQ och jag fick faktiskt Måns att prova en skjorta men den skulle han inte ha...och ingen annan heller...så han "älgade" ut och där stog jag ensam.
Jaha...vad ska man göra...jag har ingen mer tid i veckan och föresten lär man inte få med honom ut något mer för den delen. Så jag gick helt enkelt in på "Jack and Jones" och köpte en skjorta och ett linne som jag tyckte var snyggt.
Då vi sen satt och åt middag sa han att han provat kläderna och de dög!!
- Jag ska ju ändå bara ha skjortan en gång.
(Lilla mamman suckar inombords, dels av lättnad av att han åtminstone kommer att ha skjorta på skolavslutningen dels av att hon blir less om han bara ska använda den en gång.)
- Ja, ja du får nog ha den fler gånger om du ska vara fin klädd i sommar. Så de så.

Då vi kom hem skulle T se tennismatchen och jag la mig i soffan för att läsa, men slumrade till istället...såå skönt.

Så vi har alltså inte varit ut och firat någon nationaldag idag, men GRATTIS Sverige kan vi väl ändå kosta på oss att säga!
Tjingeling!

Familjemiddag!

2010-06-06 KL: 09:38:13




Igår firade vi Vilmas födelsedag igen. Mormor & Morfar, Pia, Thomas, Julia och Anton kom vid tvåtiden för att uppvakta födelsedagsbarnet och vi fick ett underbart väder.
Hääärligt!
Vi käkade jordgubbstårta, grillade och umgicks hela dagen...dom åkte hem vid åtta - halv nio tiden och då landade vi i soffan för att se "Änglagård 2". Oj, oj va länge sen jag såg den så det va kul att se, vore roligt att se ettan också, om jag inte minns fel så var den bättre.

Ännu en härlig dag med familjen!
Tjingeling!

Trött, tröttare, tröttast!

2010-06-04 KL: 22:20:18
Åååh, äntligen lite ledigt...handlat mat, grillat hamburgare, bakat en äppelpaj, städat undan, sett trädgårdsprogram på tv. 
Borde ha städat, bakat tårta och lagt kött i marinad men jag orkar inte...helt j..la slut...går och lägger mig och hoppas på att jag får en god natt sömn så att jag vaknar utvilad. Vet inte när jag fick sova ut senast.
T sitter och ser en konsert med AC/DC men jag ger mig för ikväll.

Skulle verkligen behöva semester nu.
Godnatt och sovgott, vi hörs en annan dag!  

Mycke kul i en brevlåda nära mig!

2010-06-03 KL: 22:16:25
Sitter och ser en intervju med Sverker, "Plus" programledare, han ska tydligen sluta där...och irriterar mig på intervjuaren. Han ska försöka vara lika tuff som Sverker men det blir bara för mycket.

Har jobbat idag med, en dag till...sen är det helg...ska bli så himla skönt.
Då jag kom hem hade jag fått "SATC" boxen och tre olika ansiktsmasker som jag beställt på nätet.
Tänkte då att ikväll ska jag göra ansiktsmask och börja se boxen, kanske i sällskap av Antonia. Riktiga tjejgrejjer. Men icke...T hade varit och fått plantor som måste ner i jorden och inte hade vi någon plats i rabatterna, så det var bara att gräva en ny då.
Kallt och blåsigt var det ute hade varit skönare med box och mask, men det får väl bli en annan kväll det då. Nu har jag ju både framtida blommor, film och spabehandling kvar att se fram emot...:)

Jag fick även två tidningar i brevlådan så jag ska nog lägga mig och läsa dom nu.
Mycke roliga saker där idag!
Tjingeling!  

Vilma 11 år!

2010-06-02 KL: 21:19:03


Idag fyller Vilma 11 år, som hon har längtat och räknat dagarna. Vi har jobbat och varit i skolan som vanligt men i kväll har vi haft en trevlig familjekväll. Vi har bakat pizza tillsammans och Vilma har öppnat paket, till efterätt åt vi en smarrig marängswiss. Vilma blev jättenöjd över sina presenter så det var väl bra det då. Nu har hon gått och lagt sig och jag tror jag ska göra det jag med...trött och huvudvärk, lika bra att gå och lägga sig och lyssna på "Karlavagnen", imorgon ska vi upp tidigt igen...två dagar till, sen är det heeelg!!!!
 
En trevlig kväll med familjen!
Tjingeling!

Första sommardagen...

2010-06-01 KL: 21:21:50
...och vi har haft ett underbart sommarväder och jag har varit ledig.
jag har varit på Spaze idag och klippt mig, de är så härligt att gå dit. Dom börjar med att tvätta håret i ett rum där dom har soft belysning med tända ljus och stillsam musik. Man får sitta i super sköna massagestolar medans man får håret tvättat samtidigt som man får huvudmassage, det är såååå skönt.
Har du aldrig varit dit så tycker jag verkligen att du ska testa den salongen, sist jag var dit blev jag jättenöjd med klippningen men den frisören har slutat, idag fick jag Helen en himla kul tjej men jag har inte bestämt mig än om jag är nöjd. Hon klippte inte upp det så mycket som jag hade önskat men hon lärde mig att göra himla fina lockar...frågan är bara om jag kan göra det på mig själv.

Då jag kom hem la jag mig i hamocken och njöt av vädret, fika och Amelia som jag fått i brevlådan idag. Det var så varmt och skönt, ååh vad jag njöt. Ikväll då solen försvunnit från gården var det inte så varmt men vi har varit ute och flyttat lite växter. Alltså det känns som att man aldrig kommer att bli klar med trädgården, vi ändrar och planterar om hela tiden och nu planerar vi att göra en uteplats där vi har kvällsol. Vi får väl se hur det blir med det.

Imorgon fyller Vilma år så jag har slagit in presenter och varit och handlat till födelsedagsmiddagen. Som vanligt får födelsedagsbarnet önska middag och imorgon blir det hemgjord pizza och marängswiss. Så imorgon efter jobbet får man bli en pizzabagare då;)...göttigt värre...nä nu blev jag hungrig, måste göra mig lite fika!
Tjingeling!

RSS 2.0