Mors-dag!

2010-05-31 KL: 22:23:39
Söndag!
Efter jobbet fick jag en härlig eftermiddag...solen sken och det var varmt och härligt.
Vilma var på bio då jag kom hem, det var förhandsvisning på "Varning för vilda djur"...en rolig och sorglig film enligt Vilma.
Vi var ute hela eftermiddagen/kvällen och grillade och njöt av värmen och jag fick en mors-dags present också, en kofta och en blomma, sist men inte minst fick jag världens finaste kort som världens bästa Vilma hade gjort...hon hade skrivit så fint på kortet:)

Men nu är det måndag och jag har jobbat idag och är super trött, fattar inte varför jag är så himla trött på kvällarna. Man borde väl vara pigg nu då sommaren är på intågande.
Hur som helst, nu blir det sängen och imorgon är jag ledig.
Då ska jag njuta, det ska bli ett härligt väder imorgon också.
Tjingeling!

 

Nu är det lördag igen....

2010-05-29 KL: 21:02:31
Lördagkväll och solen börjar skymta lite efter allt regn och rusk som varit nu i flera dagar. Hoppas det är bättre väder på gång. Idag har jag jobbat och det har varit riktigt mycket folk i farten, det är väl många som ska handla inför sommarens stora happenings.
I natt har morfar sovit över här, han har varit på marknad i Bergsåker och sålt lite prylar idag och igår kväll var han där och ställde iordning lite. Så istället för att pendla till Fränsta sov han över här.

Vilma har varit på fotboll idag, hon och Ina följde med Kim och hans pappa. Dom hade tur och fick se Giffarna vinna mot Örgryte:) och vi har varit och köpt sommarblommor så nu får det inte bli fler frostnätter. Men det kan det väl ändå inte bli...på tisdag är det 1 juni, den första sommarmånaden och Vilma fyller år på onsdag. Nu börjar sommaren på riktigt...tjohoo!

Inget Sverige i melodifestivalen i kväll...sååå tråkigt.
Tjingeling!

Softar dag!

2010-05-27 KL: 22:06:21

Vilma, Kim, Ina och Victor


Idag är det regnigt och kallt, riktigt ruggigt och jag har äntligen en dag hemma utan tider att passa. Det känns som det var ett tag sen jag hade det och som vanligt så får man ta hand om en del städning. Men det var så skönt att ha en lugn och skön förmiddag.
Gick på ICA och för att köpa mors-dags kort och frön, för vi har gjort iordning köksträdgården på baksidan. Jag köpte ruccola, rädisor och morötter. Började lite fint att så ett och ett frö...tills jag tappade tålamodet och bara öste ut frön och rörde om lite uppepå jorden så att fröna täcktes med jord.
Nä, det där var inte min grej och sitta och peta med små frön!!! Det där får T göra nästa gång och det ska verkligen bli spännande och se om det överhuvudtaget blir något av min sådd???

På eftermiddagen var jag på Vilmas skola, hela skolan hade tema avslutning så det var mycke föräldrar och barn och väldigt, väldigt varmt. Hörde en förälder som sa:
- Tänk om dom kunde lagra den här värmen...då hade dom gratis värme hela vintern!
Klasserna visade vad dom jobbat med under terminen och uppträdde på olika vis. Vilma och några av hennes kompisar dansade, dom gjorde det riktigt bra.

Jag blev så inspirerad och sugen på mer "Sex and the city" efter gårdagens bio besök så jag har klickat hem boxen i dag...men schhh...säg inget, det ska bli en present till mig själv. Fast jag har ju redan fyllt år...hmm...ja, ja jag har säkert gjort något annat bra som är värt att fira;)

Nu sitter vi och ser melodifestivalens semifinal, Anna gjorde ett riktigt bra framträdande hoppas hon går vidare till lördagens tävling.
Skönt att mysa inne i det här vädret.
Tjingeling!

Smygpremiär på "Sex and the city"

2010-05-27 KL: 09:19:44


                                                                    

Direkt efter jobbet igår var det full fart hem för att fixa sig inför en smygpremiär på Sex and the city 2, men det gick inte fort för det var världens längsta bilköer idag. Vet inte varför men mycke bilar var det. Som tur var ringde Elin och sa att dom kunde plocka upp mig hemma, skönt då slapp jag stressa till bussen. Vi gick först till Playa Primo och åt en jättegod pasta och ett glas rött...mmmm...det var riktigt, riktigt gott och en lagom stor portion för mig. Vi blev klar lite tidigare än vad vi tänkt så det blev en runda på stan och jag hittade ett par skor, dom första jag tittade på fastnade jag för...mycke ovanligt att jag hittar ett par så där direkt...men det fanns ett problem...det var en tjej som höll i den andra skon och expediten sa att det var de sista paret. Men för säkerhetskull gick hon in på lagret för att titta en extra gång. Och hon hittade ett par till. Lycka:)

Vi fortsatte upp på Filmstaden där det var mingel innan filmen började, det bjöds på cider, snittar och godis och på våra stolar låg det en goodiebag men en massa kul, bla en bodybutter och lipgloss från Body Shop.
Filmen var 2,5 timme lång och en riktigt bra tjejfilm, fast vi såg faktiskt två killar i publiken:)

En mysig tjejkväll så här mitt i vardagen ger guldkant på tillvaron.
Ha en skön torsdag kära vän, det ska jag ha för jag är ledig.
Tjingeling!

 


Tisdag!

2010-05-25 KL: 21:28:24
Ledig dag idag och hade sett fram emot en ledig, slapp och skön förmiddag eftersom jag inte blev ledig något i helgen. Men vi hade ett möte på jobbet kl 10 så det var bara att bege sig då...jag klev upp lite före åtta och började räkna på när jag måste åka med bussen och kom fram till att 26 minuter över hel måste jag åka.
Stressade som en tok för att hinna till 26 över och hann lagomt till bussen kom.
Men då jag väl satt på bussen och slutat stressa och började tänka istället så kom jag på att jag var en hel timme för tidig!!!
Ja inte tänkte jag sitta på jobbet i en timme och vänta på möte och inga butiker hade hunnit öppna så jag tog bussen hem igen, tog en kopp kaffe och en runda i trädgården innan det var dax att gå till bussen igen.
Som tur var åkte jag på samma biljett hela tiden;)

Efter mötet gick jag på Birsta City och köpte presenter till Vilma, hon fyller snart 11 år. Jag hittade nog allt tror jag, måste bara slå in grejerna och se över men jag tror nog att det räcker, Lady Gaga konserten blir också en del av hennes födelsedagspresent...det är hon medveten om. Hon ska väl även ha ett kalas för sina kompisar...då man är barn då firas det stort vill jag lova, själv märker jag knappt att jag fyller år. Men, men låt dom hållas, så småningom lägger det sig...tror jag!?

Då jag kom hem var jag ute och fixade i trädgården och städade i orangeriet efter alla dessa ungar som springer där...ja, jag vet...de är bra att kidsen har kompisar...men ibland då "mamman" är trött och har och kommer att jobba mycket känns det lite tungt.
Det är nog bäst att jag går och dejtar "John Blund"...trött och huvudvärk.

Tjingeling!

Skitblogg!

2010-05-23 KL: 22:10:33


Så här kan det se ut på en utställning då katterna är uppe för bedömmning hos domaren.

Då var den här helgen över då, det har gått så fort så att man inte har hunnit med sig. Tur att man är ledig på tisdag så att man hinner ikapp sig lite grann här hemma. Jag har inte ställt ut några katter i helgen men är nu grymt sugen på att göra det, nu då man sett alla fina katter och glada ägare då det har gått bra för dom...så vill jag också!!!!!
Nästa år fyller Sundsvalls kattklubb 40 år och ska då ha en jubileumsutställning, så jag hoppas och håller både tummar och tår att jag ska ha något bra att ställa då.
Vi har haft många besökare som kommit och löst entre avgift för att bara titta på alla katter, ca 180 st/dag, de är bra.

Vilma är ledig från skolan imorgon så hon har två kompisar här som ska sova över. Lika bra det så har hon kompisar imorgon då vi andra jobbar och är på skolan.

Jag har försökt att lägga upp bilder här på bloggen hur länge som helst, men det funkar inte. Blir så himla less och förstår inte vad det är som är fel, lyckades endast ladda upp de här två bilderna. Förra bloggen krånglade också ofta med uppladdning av foton. Varför??? Det är inte roligt och jag som trodde att det här skulle vara en bättre blogg men kanske är det jag som inte begriper mig på!?

Ha de gött!
Tjingeling!


Pingst, födelsedag och kattutställning!

2010-05-22 KL: 21:20:32
Idag har jag varit på Kattutställning hela dagen, jag har varit i köket, informationen och entren. Vi hade många besökare...iallafall tyckte jag det, har ju inte så stor erfarenhet av hur många som brukar besöka en utställning. Men idag var det ca. 180 st kattintresserade människor som besökte oss.
Dagen gick rätt fort och inte var det så arbetsamt heller...det var bara kul. Imorgon ska jag dit igen:)

Jag har fyllt år idag också, fick lite uppvaktning då jag kom hem. Familjen hade gjort en skattkarta så jag fick leta mina presenter...dom är för roliga.
Vi grillade, oxfile minsann....

Skulle lägga upp lite bilder men det gick inte, får försöka imorgon igen!
Nu har Måns hyrt film så nu släcker vi ner för idag.
Tjingeling!

Fredagsmys!

2010-05-21 KL: 22:16:51
                                        

Jaha, så var det fredagsmys och jag har precis vaknat. Efter den obligatoriska tacosmiddagen så somnade jag i soffan. Hmm, så typiskt! Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag nog fortsätta sova.

Vilken mysig fredagskväll...men e man trött så e man!
Tjingeling!

Kvällsbak!

2010-05-20 KL: 21:41:01
Chansade och åkte ner på Filmstaden för att se om dom hade några biljetter kvar till förhandsvisningen på biofilmen "Varning för vilda djur". Det hade dom, så nu kan Vilma bjuda med sig en kompis och ha en mysig söndagseftermiddag på Filmstaden nästa helg.
Jag passade på att hämta ut mina "SATC" biljetter också. Elin och jag ska gå på smygpremiär på onsdag, egentligen har den premiär på torsdag men för bioklubbsmedlemmar har dom en smygpremiär dagen före. Sååå kul!!!

Jag lånade Antonias bakbok "Långpannans lov" som hon fick i julklapp och bakade en kaka "Apelsinbitar" i långpannan. Tänkte skänka den till cafet på SUK:s kattutställning som går av stapeln i helgen. Så den här helgen som egentligen är min lediga helg får man jobba ideelt...pingshelg och min födelsedag är det dessutom. Fast det blir ju långt ifrån lika jobbigt som på "jobbet", det är bara lite tråkigt att man inte får någon sovmorgon i helgen.
Men jag kommer att få träffa en massa vackra katter och trevliga människor....och kanske lär jag mig något nytt också.

I morgon är det fredagsmyyys......
Tjingeling!

Cykeltur i solsken!

2010-05-19 KL: 21:36:10
Ikväll efter jobbet tog jag en cykeltur till Djurkliniken för en föreläsning om kattens hälsa och beteende. Andra föreläsningen på kort tid, ibland är det ingenting och ibland kommer föreläsningarna och kurserna tätt. Himla kul och intressant föreläsning, dom bjöd på pizza, läsk, kaffe och kakor vi fick till och med en varsin "goodibag"...kul!
Dessutom träffade jag Sandra och Ing-Marie, som det alltid är lik kul att träffa:)

Ja jag cyklade ju då som sagt...jag har inte cyklat på jättelänge och T sa att han lagat punkan på min cykel men tydligen hade han misslyckats för däcket var platt. Eftersom jag hade en timme på mig innan det började och jag skulle duscha och äta middag också så frågade jag Måns om han kunde skjussa mig på moppen...men nääää...inte kan man skjussa mamma heller...tänk om nån polare skulle se...fyyyy vad hemskt!
Så jag fick stressa på lite och värma några gamla rester i micron (Antonia var snäll och lagade middag till dom andra) och för att hinna i tid så fick jag ta Vilmas cykel och den passade inte mig direkt...då jag trampade så hade jag väl typ knäna under hakan och benen kunde jag inte sträcka ut riktigt så det var urjobbigt att trampa. Sadeln var stenhård så man fick ont i arslet, jag fick stå och cykla emellanåt...men annars så var det en mysig cykeltur, vädret var härligt, hela dagen har varit grå och trist men nu ikväll sken det upp.
Fast jag tyckte att folket som jag mötte kollade lite konstigt på mig:S

Det var så skönt att vara ute och cykla så här på kvällskvisten i solskenet så det måste jag göra fler gånger men då vill jag cykla på min "gamla Bettan":)
Tjingeling!

Underbara, härliga värme!

2010-05-17 KL: 22:38:47
Vilket underbart väder...äntligen har det blivit lite värme.
Jag har varit ledig idag och har varit ute större delen av dagen, har fortsatt med rabattrensningen. Men fy vad jobbigt det är att rensa rabatter, jag blir helt slut, det är inte någon skön arbetställning man har direkt.
T kom hem med tre pallkragar idag, så nu måste vi bara införskaffa jord så kan vi börja anlägga köksträdgården...va kul de ska bli...hoppas att vi får igång en riktigt bra odling.
Igår var vi och köpte några buskar schersmin som vi planterade och sen fortsatte vi fixa lite på gården. Då kom grannen:
- Om några år så har ni en sån där trädgård där folk får komma och betala inträde för att titta på! Ni kan ju grilla korv och sälja också.
T och jag titta på varandra och skakade på huvudet...var han rolig...eller????

Idag har Vilma praoat för första gången, hon var på ett dagis som ligger här bredvid. Tänk att hon blivit så stor, hon är inte längre "lilla Vilma". Åren går och man märker det bara på att barnen blir större, själv är man lika gammal, eller hur var det?

Såg på bröllopsintervjun med Victoria och Daniel, alltså jag är inget fan av monarkin.
Vad är det som gör de här människorna så märkvärdiga, pengarna och allt det där bryr jag mig inte om, utan det är "folkskillnaden" jag irriterar mig på...så mycket att jag blir arg. Alla människor har väl lika värde...förutom kungligheter.
Dom får man inte kalla Du eller vid deras namn, nä det ska sägas kronprinssesan eller kungen, dom ska ha bröllopstiftelser och en egen kungsång som vi ska sjunga, vakter som står givakt i uniform, bo på slott ska dom också med värsta inredningen som tar år att verkställa och en massa annat som jag inte orkar tänka på nu.
ÄR DET JÄMLIKHET!!!!
För vi i Sverige vill väl att samhället ska vara jämlikt!!!...iallafall så är det något jag verkligen går igång på.

Mer jämlikhet åt folket:)
Nä jobb imorgon, bäst att gå och sussa!
Tjingeling!

Första sommardagen!

2010-05-15 KL: 21:13:51
Idag har det varit årets första riktigt varma vårdag...varm som en sommardag och då är man tvungen att jobba.

Då jag kom hem la jag mig på soffan i orangeriet och bara njöt medans T höll på att grejja lite, han har fixat med kablar och eluttag i orangeriet idag...grävt ner kabeln i backet och gjort snyggt. Han har även dragit in vatten dit, så det blir lättsammare att vattna.
Det blir något nytt varje år...sakta men säkert går det framåt:)
Nu väntar jag bara på att få hem pallkragarna så att jag kan anlägga min köksträdgård, där ska jag ha jordgubbar, ruccola, kanske lite morötter. Bärbuskarna ska jag flytta dit och rabarber vill jag också ha.
Ja jag har mycket planer men jag vill ha det gjort på en gång...vill inte vänta. Ibland önskar jag att jag kunde göra allt själv så att det blev något gjort nångång.

Har som sagt jobbat idag, men det har varit lugnt. Igår däremot var det "rock'n roll", sjukt att så många människor bestämmer sig för att göra samma sak...samma dag...samma restaurang...samma varuhus!!!
Det är jobbigt att vara populär:))

Vi var lata idag och köpte hämtmat, det blev lite kinakäk, och nu sitter jag framför tv:n funderar på om jag ska slå på en film eller gå och sussa. Jobb imorgon igen. T och Vilma är ute och spelar badminton och A & M är ute med polare.

Ha de gott i sommarvärmen, imorgon blir det kallt igen:(
Tjingeling!

Röd dag idag!

2010-05-13 KL: 20:15:12

Hur söt får man bli egentligen?


Kristi Flygare, kristihimmelfärdsdag, dubbelhelgen, eller vad ni nu kallar den här helgen...varför firar vi den egentligen?
Det jag vet om den här helgen är att det är en av årets största shopping helger, dom flesta är lediga ett par extra dagar och då vill många ut och shoppa inför alla festligheter i vår och sommar...konfirmation, student, skolavslutning och allt vad det är.
Idag har jag varit ledig men imorgon blir det helt klart "full rulle" på jobbet.

Kallt och trist har det varit idag, var är Ryssvärmen????
T och jag har städat och röjjt i förrådet och garaget.
Vi var med ett lass till återvinningen och ett lass till Fyndlagret, men på Fyndlagret får man inte mycket betalt för grejjerna...man känner sig nästan lurad, å andra sidan...grejjerna används inte. De står bara och tar plats i en massa kartonger och istället för att slänga sakerna på soptippen så får man en liten peng.
Fast T måste ändå åka en sväng på soptippen imorgon, det blev en del säckar med skrot som inte går att sälja.

Vilma har i vanlig ordning haft några kompisar här. Dom hoppar studsmatta och har roligt i vårat orangeri, där dom brukar sitta och fika. Idag grillade vi korv till tjejerna. Det är så härligt att dom är ute, dom får friskt luft och rör på sig...härligt, det är nog med innesittande nu efter den långa vintern.

Nu har vi grillat en andra gång, det blev fläskkarre och potatisgratäng med två goda kalla såser till middag. Mums.
Måns har åkt till en kompis som dom ska "lana" hos i natt och tjejerna är på övervåningen med några kompisar.
Själv ska jag bara titta på tv och må gott:)

Hörs en annan dag!
Tjingeling!

En grym värld där ute!

2010-05-12 KL: 22:33:17
Jaha...klockan är mycket, men det gör inget för jag är ledig imorgon.
Efter jobbet idag var vi och köpte jord och gödsel så då vi kom hem planterade vi buskarna som vi köpte igår.
Gick sen in och skulle kolla mailen och fick migränanfall, tog en tablett och la mig i soffan.
T fixade käk och sedan har jag bara legat och slumrat i soffan, såg "Efterlyst".

Det hände något väldigt tragiskt i Härnösand i går...tre mäniskor blev mördade, varav två tonåringar.
Stackars, stackars mamman...det finns inte ord nog. Det som spär på det hemska ännu mer är att det är hennes äldste son som gjorde det hemska dådet.
Tänk själv...ena sekunden har du tre barn...nästa har du inget!
Hoppas du får all den hjälp du behöver...gud hjälpe dig.

Ser ut att bli skitväder ett tag framöver...ingen värme på G...varför får vi ingen värme?????
Vill ha...NUUU!!!!
Tjingeling!

Ännu en ledig dag!

2010-05-11 KL: 21:51:07
Hej på er som har hittat hit!
Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle vara ledig i tre härliga dagar, jag skojade lite då för jag har varit ledig i....5 dagar!!!!
Så himla skönt, som en mini semester, men imorgon jobbar jag igen.

Idag har jag äntligen tagit tag i projekt - sy nya madrasser till bänken i hallen - så nu slipper jag ha det hängande över mig...känns bra och det blev helt ok, fast inte lika bra som om ett proffs hade gjort det förstås.
Symaskinen och jag är ju som sagt inte så bra kompisar.
Jag fick lite tyg över så nu funderar jag på om man skulle försöka sy lampskärmar...det minns jag att min farmor brukade göra.Fast jag undrar om det finns sånna lampskärms stommar att köpa idag???
Måste ta och kolla upp det!

Ikväll har T och jag varit till Norells handelsträdgård och köpt lite buskar som vi ska försöka få ner i jorden imorgonkväll. Dom har sagt att det ska komma regn i helgen så det är väl bäst att försöka få ner dom innan dess, måste bara köpa jord först.
Herregud vad mycket jord och gödsel det går åt varje vår då man måste jordförbättra i alla rabatter...allvarligt, vi måste skaffa en kompost så att vi kan "göra" lite egen jord.
Vi har även tänkt göra en liten köksträdgård av några pallkragar och då går det också åt en del jordsäckar till det, vi kommer att göra av med en massa hundralappar på bara jord!!!!

Nog om detta...nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa...fortfarande samma bok...tro hur många sidor jag hinner ikväll då...innan...zzzzzzz;)
Tjingeling!

Gråtrist måndag!

2010-05-10 KL: 21:07:11

Idag har jag haft ännu en ledig dag, jag bara njuter!!!
Fast vädret har varit grått, trist, kallt och på eftermiddagen då jag precis hängt ut tvätten så började det regna...sååå himla typiskt.
Hade svårt för att komma igång i morse, det blev slappning hela förmiddagen och sen var det dags för dagens dammsugning, i det här huset behövs det dammsugas varje dag. 3 katter och 3 kids säger väl allt.
Fast ska sanningen fram så fuskas det ordentligt med den biten.
Tog även och putsade fönsterna i hallen...jag vill gärna putsa alla fönster så här på våren, dom är rätt skitiga efter en lång höst och vinter. Antonia lagade middag, spagetti och köttfärsås, så kunde jag göra färdigt.

Men dagens höjdpunkt var förstås då vi bokade biljetter till Lady Gaga. I november åker vi till Malmö för att titta på Vilmas stora idol just nu.
- Ååååå vad jag läääängtar, sa Vilma!
Och det lär hon säga ett antal gånger under det här halvåret tror jag:) Men det ska bli jättekul tycker jag med och till Malmö har vi aldrig varit.
Tro vad man mer ska hitta på där...köpa julklappar kanske?
Hua, hemska tanke...vinter...brrrr!!!!
Nä nu ska vi se fram emot en varm och härlig sommar först.

Nu blir det lite tv...en ny serie som börjar.
Tjingeling!

Sköna Söndag!

2010-05-09 KL: 21:12:38
Hej alla!
Idag har det återigen varit en härlig vårdag, den började mulet men slutade i solsken:)

Vid halv elva åkte jag upp på Veterinärhuset, som ligger uppe på Södra Berget, för Kattbeteende specialisten Susanne Holmsten/Hellman hade föreläsning där idag om lite olika kattbeteenden...jättebra och intressant var det.
Susanne har varit med i "Förkväll" som går på tv4 på eftermiddagarna. Dom brukar ha lite om husdjur på torsdagar och då har Susanne varit med där två gånger...kanske kommer hon vara med fler gånger!?
Jag träffade även Ing-Marie och Barbro däruppe...kul att träffa lite kattkompisar.
Det blev ju förstås lite inköp också, jag har som bekant lätt för att shoppa, idag blev det en dvd film till katterna...ja vi har inte tittat på den än för tv:n har varit upptagen men den ska handla om skator och en massa andra fåglar:))...spännande, sen köpte jag en borste som skulle vara super bra, man skulle lätt få bort allt löshår och på så sätt slipper katterna få i sig en massa hår och matte/husse slipper ta upp en massa hårbollar från fina mattan.
Det lät great så den måste förstås testas.
Jag kan meddela att den var bra....Furminator, heter borsten ifall du vill testa.

Då jag åkte upp på "Södra" så åkte T, Vilma och Antonia till Munkbysjön för att byta tillbaka till våran bil.
Vi har haft Sagas bil i några veckor för att Antonia ska få öva på en manuellbil, btw hon tog sin första körlektion i måndags.

Jag tog en promenad hem då föreläsningen var slut och var ute och rensade och grejjade resten av eftermiddagen. Då gänget från "Munkan" kom hem åkte vi och handlade och Måns och jag köpte oss en varsin pizza för dom andra hade redan ätit.
Slappt och skönt så här en slapp söndag! 

Nä nu måste jag fortsätta tjata Vilma i säng och sen kanske jag får tjata på T en filmtajm:)
Tjingeling!



Susanne och en klubbkompis norskaskogkatt Alve

Strålande sol!

2010-05-08 KL: 21:25:54
Idag har vi verkligen haft en härlig dag ute, T och jag har varit ute hela dagen och krattat, rensat och grillat korv. Vi fick till och med igång dammen.
Men det känns som att allt är så sent i år, inte har det börjat spira mycket i rabatterna inte, inga blad på buskar och träd. Det är fortfarande frost på nätterna, gurkan i orangeriet har dött, jag tror det har varit för kallt.
Nä nu får det allt komma lite riktig värme, även på nätterna för nu vill jag att det ska bli grönt och skönt.
På eftermiddagen kom Elin och Magnus med barn och fikade, vi satt ute i orangeriet men mot slutet började det bli kallt.
Vilma kom hem vid tvåtiden, hon har sovit borta i natt och hade säkert varit borta än om vi inte sagt åt henne att komma hem. Så kul hade dom.

Jag känner mig himla ovan med den här nya bloggen och har inte riktigt vant mig än.
Det känns lite som att börja om från början, så jag tappade lusten för att blogga. Därför har det blivit dåligt med inlägg men jag ska verkligen försöka komma igång och lära mig den här, det kan väl inte vara så svårt, bara motivationen kommer tillbaka så!

Nu ska jag se film!
Tjingeling!





Visst är han snygg Ceciles fästman Marbel:)

Ny blogg!

2010-05-05 KL: 20:48:07
Jag är så himla less på min andra blogg...har inte kommit in där på flera dagar.
Så nu tänkte jag testa blogg.se
Den här funkar på ett helt annat sätt så nu måste jag lära mig på nytt, Julia är bra på det här så jag kanske måste ta hjälp av henne.
Men jag testar iallafall.
Fast hur ska ni -  mina bloggläsare - hitta hit då???
Då jag inte kommer in på min förra kan jag ju inte heller skicka er vidare hit!!!???
Jaja, det löser väl sig nån gång....kanske.

Imorgon blir det min sjätte jobbdag utan ledighet...men det är också min sista sedan blir jag ledig i tre härliga dagar.

Längtar!

Har fått "Våra katter" idag så nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig och läsa.
Tjingeling!

Välkommen till min nya blogg!

2010-05-05 KL: 18:18:18


RSS 2.0