Jobb helgen är över....

2010-09-06 KL: 21:49:11
Då var det måndagkväll och jag har gjort min jobbhelg för den här gången och den lilla kattungen blir en vecka idag. Nu börjar man känna lite hopp om att den kanske tänker överleva. Jag tror att det är en hane och det blir en brun bicolur, precis en sån som jag vill ha...fast en hona;) 
Antonia ringde till Dagbladet för att höra om dom hade något extra jobb att erbjuda henne och hör och häpna...hon ska på intervju nästa vecka. Så nu kära bloggläsare måste ni hålla tummarna för henne igen.

Nä, ska väl ta och hänga lite tvätt och sen gå och natta...ledig dag imorgon, då ska jag njuuuta!
Tjingeling! 

Ledig fredag!

2010-09-03 KL: 21:40:41
Hej bloggen..länge sen sist!
Idag har det varit ett strålande väder och jag har varit ledig, ringde vårdcentralen på morgonen och fick en tid på förmiddagen. Är sååå himla trött på att vara förkyld, men inte kunde dom hjälpa mig...virus kan man inte göra något åt, även fast man haft det i fyra veckor. Fick en starkare nässpray utskriven, det var det enda jag fick...suck.
Gick en sväng på stan, det är "Stenstansdagar" därnere, med bla en gammeldags marknad. Jag köpte tunnbröd som var supergott. Vilma var där med klassen också, dom fick en rundvandring bland byggnaderna nere på stan och en historisk berättelse.
Det blev lite shopping också. Sen åkte jag hem och putsade fönsterna i hallen och ställde upp om nya lamporna som jag fick med posten igår. Vita lampor blev det men jag vet inte om jag skulle ha köpt svarta istället...hmm...svårt. Men jag kan ju inte ha svarta lampor överallt...ibland önskar jag att någon annan kunde bestämma då jag får en sån här beslutsångest.

Idag har Antonia kört upp för körkortet...och det gick bra:)))...nu är det bara teorin kvar, nångång i slutet på nästa vecka. Bra jobbat Antonia! Hon var så nervös innan att hon var grinfärdig men då hon satte sig i bilen blev hon lugn.

På eftermiddagen åkte Vilma och hennes kompisar ner på stan med bussen helt själva för första gången. Dom skulle shoppa, äta på McDonalds och sen avslutade dom med bio "Toy Story" i 3D. Lite avis är jag...hade också velat varit med:(
Men jag kanske kan lura med mig Vilma då dom ska visa "Shrek" i 3D...tror faktiskt inte att det blir något problem;)

I helgen väntas jobb och kanon väder!
Tjingeling!

RSS 2.0