Sista kvällen...

2010-07-30 KL: 21:28:53


Sista dagen på Öland fick vi lite solsken:)

Vi började dagen med ett besök på Solliden, jag blev glatt överraskad...det var jätteroligt att få se den vackra trädgården och slottet, så välskött det var. Men det är väl inte så konstigt, det är väl en trädgårdmästare som sköter om det där hela dagarna. Vackert var det iallafall och väl värt ett besök.
Sen fortsatte vi till Köpingsvik där låg vi på stranden och solade ett tag, Vilma tog ett dopp men det var bara hon som vågade sig i.
På eftermiddagen efter vi ätit åkte vi och spelade minigolf på en jättefin och annorlunda minigolfbana. Julia vann och fick en choklakaka som första pris:)

Nu sitter vi här på vandrarhemmet och har precis grillat korv, sista kvällen, imorgon åker vi hem.

Vi har hunnit med en hel del dom här dagarna så det känns helt ok att åka hem. Synd bara att vi inte fick några dagar med super väder så vi kunde ha tillbringat lite tid på alla vackra badstränder som finns här på Öland.
Men vi har fått se den vackra naturen, Borgholm, Solliden, Långe Jan, ätit rökta räkor och makrill, shoppat, besökt flera restauranger, badat...och som sagt sett en hel del av ön, längst upp i norr och längst ner i söder har vi varit.
Har jag glömt något?
Vet inte...kanske...men bra har vi haft det och nu bär det snart av hemåt.

Vi hörs i Sundsvall!
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0